دی
قیمت مسکن سال 1400 – روند افزایش قیمت مصالح و بلوک سیمانی در سال 1400
قیمت بلوک سیمانی سال 1400
قیمت روز بلوک سیمانی وابسته به قیمت روز سیمان، اجرت کارگر، پوکه معدنی و … می باشد. بنابراین با توجه به روند افزایشی قیمت مصالح ساختمانی در سال 1400 همین روند برای بلوک پوکه ای و سایر بلوک سبک ساختمانی نیز حس می شود.
حنی اگر بازار مسکن در سال 1400 رکود را تجربه کند در صورت گرونی نیروی کار و سیمان این مصالح ساختمانی هم گران میشود.
اگر قیمت شن و ماسه گران شود، قیمت بلوک سیمانی سنگین هم گران می شود.
قیمت کول و قیمت بلوک لیکا نیز به همین ترتیب. حتی قیمت گچ و اجرای کابینت و بازسازی منازل هم همین طور تحت تاثیر است.
از طرفی گران شدن مصالح ساختمانی باعث کاهش تقاضا می شود بنابراین بسیاری از کارگاه های بلوک زنی دیگر کار نخواهند کرد و همین موضوع باعث گران شدن بیتشر بلوک پوکه ای می شود.
در نهایت با افزایش قیمت مصالح و زمین و ملک میانگین قیمت آپارتمان و خانه در تهران و شهرستان ها هم افزایش پیدا می کند. قیمت ویلا در شمال و مازندران نیز همینطور. قیمت ویلا در چالوس تنکابن نشتارود عباس آباد متل قو و ….
پیشبینی قیمت مسکن در سال 1400
مسکن یکی از شاخصه های مهم و تأثیرگذار در رشد اقتصادی جامعه ها محسوب شده و همین موضوع اهمیت این بخش برای فعالان اقتصادی را نشان می دهد. گزارش های منتشر شده نشان می دهد که در میان صنایع مختلف، صنعت ساختمان سازی را می توان صنعت اول ایران دانست.
چرا که ساختمان سازی پربازده ترین و پرنوسان ترین صنعت در ۴۰ سال گذشته اقتصاد ایران بعد از انقلاب بوده است و این میتواند نشان دهنده وضعیت مسکن سال ۱۴۰۰ نیز باشد. بر اساس آمار منتشر شده در سال 1400 نشان می دهد که از هر خانوار ایرانی یکی به صورت مستقیم از بازار مسکن کسب درآمد می کند.
پیش بینی قیمت مصالح در سال 1400
تحقیقات میدانی از بازار ساخت وساز در مراکز این استانها که ۵ کلانشهر مهم کشور نیز محسوب میشوند و همچنین اظهارات مدیران ارشد جامعه انبوهسازی این کلانشهرها نشان میدهد در شرایط فعلی، به ترتیب نوسانات شدید نرخ ارز، تغییرات و رشد روزانه و حتی لحظهای قیمت مصالح وتجهیزات ساختمانی، افزایش قیمت زمین ونوسانات بازار سرمایه ۵ منبع اصلی ایجاد فشار بر سازندهها هستند.
طی ماهها و هفتههای گذشته به دلیل نوسانات شدید نرخ ارز، قیمت مصالح وتجهیزات ساختمانی به شدت تحت تاثیر قرار گرفته وافزایش یافته است. این افزایش و جهش قیمت حتی در مصالحی که صفر تا ۱۰۰ آنها تولید داخل است مشاهده میشود. میلگرد، فولاد و آهنآلات ساختمانی و همچنین سیمان دو گروه از مصالح ساختمانی هستند که بنا بر اعلام انبوهسازان اگرچه ۱۰۰ درصد تولید داخل هستند اما با نوسانات نرخ ارز به شدت تحت تاثیر قرار گرفته و نرخ فروش آنها بهصورت لحظهای و روزانه تغییر میکند.
آمارها نشان میدهد قیمت فروش سیمان در حال حاضر نسبت به سال ۹۶ حدود ۵/ ۳ برابر شده است و میلگرد نیز با ۶/ ۷ برابر افزایش قیمت در این بازه زمانی همراه شده است.
همچنین بازار مصالح ساختمانی تحت تاثیر نوسانات ایجاد شده در بازار معاملات سهام از ناحیه سرایت اثر روانی این هیجانات تحت تاثیر قرار گرفته و این نوسانات نیز بر افزایش قیمت مصالح و در نهایت هزینه تمام شده ساخت مسکن اثر داشته است.
- دسته بندی: آخرین اخبار
- برچسب ها: برچسبها:اتصالات و یراق آلات, اجرای کابینت آشپزخانه, افزایش قیمت سیمان, انواع بلوک سیمانی, بازسازی ساختمان, بلوک, بلوک پوکه ای, بلوک دیواری, بلوک زنی, بلوک سبک, بلوک سبک سیمانی, بلوک سبک لیکا, بلوک سبک و سنگین راد, بلوک سقفی یونولیت, بلوک سنگین, بلوک سه جداره, بلوک سیمانی, بلوک سیمانی تهران, بلوک سیمانی چالوس, بلوک سیمانی درجه یک, بلوک سیمانی سبک, بلوک سیمانی لیکا, بلوک سیمانی مازندران, بلوک شهریار, بلوک کرج, بلوک لیکا, بلوک مرغوب, پوکه معدنی, پوکه معدنی تبریز, پوکه معدنی قروه, تعمیر و بازسازی خانه, خرید بلوک شمال, روند افزایش قیمت مصالح, سیمان, شن و ماسه رودخانه طبیعی, شن و ماسه شکسته, فرا بلوک و بتن پارس, فروشگاه اینترنتی, قطعات سیمانی پارسیان, قیمت آهن آلات, قیمت انواع آجر, قیمت انواع گچ, قیمت بلوک, قیمت بلوک پوکه ای, قیمت بلوک سبک, قیمت بلوک سمال, قیمت بلوک سیمانی, قیمت بلوک لیکا, قیمت روز مصالح, قیمت زمین, قیمت کول, قیمت کول سیمانی, قیمت مسکن, قیمت مصالح, قیمت مصالح ساختمانی, قیمت ملک, کارگاه بلوک, کول, کول چاه, کول سیمانی, لیکا, مصالح ساختمانی, میانگین قیمت خانه
یک نظر بگذارید در اینجا